Babyudstyr – barnevogne, bæreseler og autostole

Udstyr til dit barn og babyTing til babyer er mere populært end det nogensinde har været. Folk elsker at forkæle deres små børn, så derfor skal de selvfølgelig have det bedste babyudstyr de kan få. De flotteste barnevogne, de mest behagelige bæreseler og de sikreste autostole. Og netop disse tre stykker babyudstyr vil vi se nærmere på her i denne artikel.
Men hvorfor bliver købt mere babyudstyr nu om dage end det gjorde for blot 10 år siden? Efter min mening er der 3 grunde til det. Forældrene har fået mere økonomi end de havde for 10 år siden. Og i stedet for at bruge dem på sig selv, så går de mere til at forkæle deres babyer med. Derudover er antallet af babybutikker vokset meget. Dermed bliver mere i langt større grad eksponeret for de forskellige muligheder inden for udstyr til børn og baby ting. Den 3. og efter min mening, mest afgørende grund, er at udvalget inden for babyudstyr er bliver meget større over de senere år. Hvor der for 10-15 år siden, måske var 3-4 bæreseler i en acceptable kvalitet, er der nu langt over 30 forskellige modeller. Mange af disse er super ergonomiske bæreseler, som er langt mere behageligt end dem man kunne købe tidligere. Dette mønster ser vi også inden for mange andre typer af baby udstyr, babylegetøj og endda babytøj. Dog ikke i samme stil i babytøj, da de på dette område har været med langt fremme i længere tid. Med lad os vende tilbage til de 3 typer af udstyr som jeg tidligere nævnte.

Mere info: Alt om baby seler og babyudstyr

Bæreseler til børn og babyer

En baby bæresele er faktisk noget af det mest trendy du kan benytte i disse dage. For bare 10 år siden, så man meget få personer bære rundt på deres børn i en bæresele. Og de gange man så det, virkede det for mange en smule alternativt og anderledes. Nu om dage kan man ikke gå en tur i en større by, uden at se et par stykker der går bære rundt på deres børn i babyseler. Har man først prøvet at bruge en bæresele, så giver det faktisk også rigtig god mening. Du opnår en langt større nærhed med dit barn, når det ligger i en bære sele, end hvis han eller hun blot lå i din barnevogn. Mange steder, som f.eks. når man er på shopping tur i byen, er det også betydeligt nemmere at komme frem, når man ikke har sin barnevogn med. Et godt råd her, er at købe en god kvalitets sele, som er Ergobaby 360, da barnets vægt bliver fordelt ud langt bedre. Dermed vil du kunne bære rundt på barnet i længere tid, før det begynder at blive hård for dig. Kvaliteten af bæreselen er altså vigtig, og derfor man ikke bør købe den billigste bæresele man kan finde, men i stedet gå efter den bedste bæresele du har råd til.

Mere info: Hvorfor bruge baby bæreseler til dit barn?

Barnevogne til spædbørn og de mindste

Selv med de bedste bæreseler kommer man sjældent uden om at skulle anskaffe sig en barnevogn. Barnevognen høre inde under det som betragtes som essentielle babyudstyr, og med god grund. Skal man ud på de lange ture, så er bæreselen ikke optimal, hverken for dig eller dit barn, her vil en barnevogn ofte være nemmere at bruge. Barnevognen kan også bruges som en midlertidig babyseng, hvor barnet i ro og mag kan ligge og sove. Den er ikke helt så behageligt som en god babyseng eller børneseng, men den er jo heller ikke en erstatning for en babyseng. En anden fordele med barnevogne, er at du har mulighed for at stille dem uden for, så dit barn kan få lidt frisk luft, mens du selv sidder i køkkenet og drikke din kaffe. Lige som med autostole, så bliver de fleste forældre på nød til at anskaffe sig en barnevogn af en eller anden slags. Enten en god solid model som f.eks. en Mountain buggy eller en brugt barnevogne. Det vigtigste er at dit barn ligger godt og blødt, og at barnevognen er sikker nok.

Mere info: Udstyr til din baby

Autostol til bilen

Har man bil, så kommer man heller ikke uden om at skulle købe en autostol. Det er også en af de ting som hører ind under essentielle babyudstyr, da der er lov om at ens barn skal være fastspændt i en autostol når man er ude og køre. Her anbefales det at man køber en god model i et kendt mærke, og fra en kendt butik. På den måde risikere du ikke at få evt. kopiere som måske ikke lever op til den danske standard for autostole. Det samme risikere du, hvis du køber din autostol brugt. Med en brugt autostol, vil du heller ikke kunne være sikker på at der ikke er skjulte skader på den, som gør at den faktisk ikke er sikker nok. Noget en test fra FDM har vist, faktisk sker ret hyppigt.

Mange af disse produkter kan med fordel købes billigt inde på online web butikker som f.eks. danbaby.dk

alt i babyudstyr og babyting - danbaby.dk - få den bedste bæresele til dit barn

Udover disse 3 produkter,er der jo 1000 vis af andre former for babyudstyr. Dertil kommer en masse babytøj, babyalarmer og babylegetøj. Så er man lige blevet forældre, så er der rigtig mange ting at sætte sig ind i. Men det er jo også noget at det sjove ved at blive forældre. Der åbner sig pludselig en helt ny verden for en. En ny og rigtig spændende verden, som jeg ved de fleste forældre vil elske at udforske sammen med deres nye baby.